Hier wil je wonen

UrbanLofts

De Urban Lofts Van Alphenstraat liggen op de grens van Voorburg, grenzend aan het Haagse Beatrixkwartier, schuin tegenover NS-station Laan van NOI en dicht bij uitvalswegen. Er zijn verschillende essentiële winkels in de buurt en de gezellige Theresiastraat is op loopafstand. In het oude centrum van Voorburg en in het centrum van Den Haag ben je binnen tien minuten fietsen. De locatie is perfect!

583
302lr
1198lr

Bruisend stadsleven:

Dompel je onder in het bruisende Haagse stadsleven. Fiets naar het strand of naar The Mall of The Netherlands, het grootste overdekte shopping centre van Nederland. Of kies uit tal van OV-voorzieningen om je bestemmingen te bereiken. Vanuit deze Urban Lofts aan de Van Alphenstraat ligt de wereld aan je voeten.

Aan de andere kant van het spoor, achter het NS-station Laan van NOI, zal op de locatie van het voormalige ministerie van Sociale Zaken een levendig woon-, werk- en verblijfsgebied worden gerealiseerd: AnnA. Hier wil de gemeente Den Haag onder andere dé internationale ICT-Security Campus creëren. Om AnnA ook vanuit het NS-station Laan van NOI te kunnen bereiken, komt er een tunnel onder het spoor door en loop je er vanaf de Urban Lofts dus gemakkelijk naartoe.

Zó op deZuidas

Werk je niet in De Haag, maar in Rotterdam? Of ben je je carrière gestart op de Amsterdamse Zuidas? Vanuit de Urban Lofts zit je er zó. Doordat het NS-station Laan van NOI aan de directe spoorverbinding tussen Rotterdam en Amsterdam-Zuid ligt, bereik je ook die steden in zo’n 20 treinminuten.

950
1000
1004(1)
307

Dit is ‘the city life’

Interesse in eenUrban Loft?

Naar verwachting zijn de woningen in de zomer van 2022 klaar voor bewoning. De huurprijzen van een Urban Loft in de vrije sector variëren tussen de € 900,-. en de € 1.350,- excl. service kosten. Bekijk alle woningen en huurprijzen in de woningzoeker.

Zou jij in een van de Urban Lofts aan de Van Alphenstraat willen wonen? Laat ons weten dat je geïnteresseerd bent en schrijf je in.

De verhuur van de Urban Lofts Van Alphenstraat loopt via verhuurmakelaar Woonzeker.

Reacties kunnen uitsluitend via het formulier verstuurd worden.

    Ik ben geïnteresseerd in: