Hier gaat je wooncarrière van start

UniekeKans

Een kleinschalig nieuwbouwcomplex met 48 huurappartementen en 6 bedrijfsunits op de grens tussen Voorburg en Den Haag. Dat is ‘Urban Lofts Van Alphenstraat’. De hoogwaardige, turn-key bedrijfsunits bevinden zich op de begane grond en zijn geschikt voor zzp’ers, bijvoorbeeld als kantoor- of praktijkruimte. De appartementen vind je op de begane grond, op de eerste, tweede en derde verdieping. Ze hebben een woonoppervlakte van pakweg 45 tot 65 m² en beschikken over een terras(je), een (Frans) balkon of een dakterras. De meeste zijn ideaal geschikt voor bewoning door 1 persoon; enkele appartementen zijn echt bestemd voor 2 personen (ruim 75 m²). Een klein deel van de woningen is gelabeld als sociale huurwoning.

In het kort:

  • 48 huurappartementen voor ‘young professionals’
  • Geschikt voor 1- en 2-persoonshuishoudens
  • Splinternieuw
  • Compleet ingerichte keuken en badkamer
  • Lichteiken pvc-vloerbedekking
  • Direct te betrekken
  • Veel OV-voorzieningen op loopafstand
  • Gunstige locatie t.o.v. hartje Den Haag

Hier gaat je wooncarrière van start.

typeA
typeK
typeDs
typeH

Méér danCompleet

Alle appartementen worden ‘gestoffeerd’ verhuurd, met compleet ingerichte keuken en badkamer, voorzien van trendy lichteiken pvc-vloerbedekking en zijn direct te betrekken.

De slaapruimte van een deel van de loft-types wordt van de woonruimte afgescheiden met eigentijdse schuifdeuren. Zet je spullen neer en je woonplezier kan beginnen.

Net als de appartementen is ook het complex van alle gemakken voorzien: er is een lift, een gezamenlijke fietsenberging, een van de openbare weg afgesloten binnentuin en er is parkeerruimte. Vanzelfsprekend voldoen de Urban Lofts aan alle geldende duurzaamheidseisen: geheel gasloos, uitstekend warmte- en geluidgeïsoleerd, voorzien van warmtepompen en zonnepanelen. De verwarmingskosten zullen naar verwachting laag zijn.

Studentenkamer?
Die tijd is voor jou nu echt geweest.

Interesse in eenUrban Loft?

Naar verwachting zijn de woningen in de zomer van 2022 klaar voor bewoning. De huurprijzen van een Urban Loft in de vrije sector variëren tussen de € 900,-. en de € 1.350,- excl. service kosten. Bekijk alle woningen en huurprijzen in de woningzoeker.

Zou jij in een van de Urban Lofts aan de Van Alphenstraat willen wonen? Laat ons weten dat je geïnteresseerd bent en schrijf je in.

De verhuur van de Urban Lofts Van Alphenstraat loopt via verhuurmakelaar Woonzeker.

Reacties kunnen uitsluitend via het formulier verstuurd worden.

    Ik ben geïnteresseerd in: