In optie Verkocht

UrbanLofts

Er zijn strikt genomen 14 verschillende types Urban Lofts, maar veel van deze types verschillen maar weinig van elkaar. De appartementen die op de begane grond aan de achter/tuinzijde van het complex liggen, beschikken over een eigen, bescheiden terras. De woningen die op de eerste en tweede verdieping aan de straatzijde liggen, hebben een Frans balkon. De woningen aan de tuinzijde beschikken over een zonnig balkon. De lofts op de derde verdieping hebben een ruim terras. Verder onderscheiden de appartementen zich vooral van elkaar door de indeling. Alle lofts zijn compact, comfortabel en compleet. Méér dan tiny en top!

Impressie type D

B
A

Urban Lofts Type A en B

Deze appartementen van circa 49 m² beschikken over een functioneel halletje dat toegang biedt tot een apart toilet en tot een bergruimte met wasmachineaansluiting. In de woonruimte bevindt zich de open keuken en vanuit de slaapruimte heb je toegang tot de badkamer met douche en wastafel.

In deze lofts is een semi-afscheiding tussen de woon- en slaapfunctie gecreëerd met schuifdeuren. De woningen op de begane grond hebben hun entree aan de tuinzijde en hebben een plafondhoogte van 3,5 meter.

Urban Lofts Type D, E en G

Deze appartementen van circa 49 m² beschikken over een functioneel halletje dat toegang biedt tot een apart toilet en tot een bergruimte met wasmachineaansluiting. In de woonruimte bevindt zich de open keuken en vanuit de slaapruimte heb je toegang tot de badkamer met douche en wastafel.

In deze lofts is een semi-afscheiding tussen de woon- en slaapfunctie gecreëerd met schuifdeuren. Type D en E liggen aan de tuinzijde en hebben een balkon, type G is gelegen aan de voorzijde en beschikt over een frans balkon.

Urban Lofts Type C en H

Met een oppervlak van circa 54 en 67 m² bieden deze types wat meer ruimte en zijn gelegen op de eerste en tweede verdieping. De extra ruimte zie je vooral terug in de royale woonkamer en de aparte slaapkamer. Het concept is verder vergelijkbaar met de andere types, maar leent zich door de extra ruimte makkelijker voor bewoning door twee personen.

Urban Lofts Type J, K, L en M

De types J, K, L en M liggen op de derde (en bovenste) verdieping van het complex en hebben een oppervlak van ongeveer 49 m². Je stapt de woningen binnen via een inpandige gang. De entree biedt toegang tot de bergruimte met wasmachineaansluiting, tot een apart toilet en tot de woonruimte. Via de woonruimte, waar zich de open keuken bevindt, bereik je het slaapvertrek met aangrenzend de badkamer met douche en wastafel. Type M heeft een toilet in de badkamer.

Urban Lofts Type I en N

Compacte penthouses, zo kun je de Urban Lofts Type I en N wel noemen. Deze woningen hebben een oppervlak van circa 75 m² en beschikken over twee slaapkamers en een royaal dakterras op de derde verdieping. Daarnaast is er een entree, een bergruimte met wasmachineaansluiting, een apart toilet en een woonkamer met daarin de open keuken. Ook hebben de Lofts een ruime badkamer met douche, wastafel en heeft type N een tweede toilet.

Downloads

*Alle woningen zijn verhuurd!

Technische omschrijving

Dit is ‘the city life’

Interesse in eenUrban Loft?

Naar verwachting zijn de woningen in de zomer van 2022 klaar voor bewoning. De huurprijzen van een Urban Loft in de vrije sector variëren tussen de € 900,-. en de € 1.350,- excl. service kosten. Bekijk alle woningen en huurprijzen in de woningzoeker.

Zou jij in een van de Urban Lofts aan de Van Alphenstraat willen wonen? Laat ons weten dat je geïnteresseerd bent en schrijf je in.

De verhuur van de Urban Lofts Van Alphenstraat loopt via verhuurmakelaar Woonzeker.

Reacties kunnen uitsluitend via het formulier verstuurd worden.

    Ik ben geïnteresseerd in: